Ik ben jullie niet vergeten! :)
Blijf op de hoogte en volg Laura
14 Oktober 2012 | Curaçao, Willemstad
Sorry, het is al weer even geleden dat ik wat heb geschreven, maar ik ben jullie niet vergeten hoor! ;-)
Ik hoop jullie mij ook niet?
Na het vertrek met mijn ouders heb ik eigenijk geen hele bijzondere dingen meegemaakt, het wordt hier namelijk allemaal ‘gewoon’ en ‘normaal’ haha!
Het ‘orkaan’ seizoen is aangebroken en dat is zo nu en dan goed te merken, af en toe is er een flinke bui en harde onweer, maar dat is voornamelijk in de nacht en ochtend, zo nu en dan ook overdag, maar dat trekt redelijk snel weer weg.
Als ik aan het werk ben maakt het me ook niet zo veel uit, maar als ik vrij ben lig ik toch liever in het zonnetje! ;-)
Komende vrijdag zijn er hier de verkiezingen, waarschijnlijk hebben jullie in Nederland ook wel het een en ander meegekregen van ‘politieke rellen’ en dat soort dingen. De zaterdag na het vertrek van mijn ouders is dat los gebarsten, althans zo leek het. Op zaterdagavond toen we terug kwamen van het strand, was onze straat afgezet met politie en reden de ME-busjes af en aan, er bleken 500 meter van ons huis ‘rellen’ te zijn. Wij mochten die avond ook niet ons huis uit om te gaan stappen, dit zou te gevaarlijk zijn. Uiteindelijk viel alles wel mee en hebben we ook geen andere politieke opstootjes meegemaakt gelukkig!
Dit weekend waren twee huisgenootjes jarig waar ik veel mee omga, dit hebben we natuurlijk gevierd. Zaterdag was Whitney jarig, deze dag zijn we gestart met cadeautjes geven, een verjaardagslunch op een terrasje, en vervolgens zijn we met een groepje meiden gaan relaxen bij mensen op het eiland. Deze mensen zijn kennissen van Caresse (ander huisgenootje) en we waren uitgenodigd om daar een dagje heen te komen. Heerlijk rustig, en een prachtig uitzicht vanuit het huis en vanuit het zwembad. Vervolgens werden we meegenomen om Cubaans te gaan eten. Een heerlijk relaxte dag, zonder herrie. (De straat waar ik woon is namelijk erg druk, ‘the street that never sleeps’ zou je het kunnen noemen).
Vandaag is Carmen jarig, maar helaas ben ik aan het werk. Vanavond kan ik het wel mee vieren en gaan we een feestje bouwen bij Wet ’n Wild, een tentje aan het strand.
Morgen ben ik lekker vrij, dus kan ik een beetje uitslapen, sporten en naar het strand of zwembad, heerlijk! :-D
Wel veel smeren en niet in slaap vallen! Dit is namelijk afgelopen week wel gebeurd en toen ben ik erg verbrand, met als resultaat dat ik flinke lappen vel op mijn borst en boven armen ben verloren. Een zeer charmant gezicht, ik lijk wel een beetje op een gevlekte Michael Jackson! ;-)
Woensdag staat het volgende bezoek op de stoep, namelijk Carola en Steef! Hier heb ik erg veel zin in, ik ben zaterdag, zondag en maandag vrij dus dan kan ik hun gaan rondleiden. Na hun vertrek zal een volgend verhaal zeker snel volgen waar ik wel wat avontuurverhalen in kan vertellen.
Ik hoop dat in De Lier en omstreken alles ook goed gaat? Ik geloof dat er bijna wekelijks een nieuwe inwoner/inwoonster wordt geboren? Leuk hoor! :-D
Dit keer was het dus een kort verhaaltje, maar ik beloof dat ik de volgende keer wat meer kan vertellen aan jullie. Reacties/mailtjes/berichtjes vind ik wel erg leuk om te lezen en krijgen, dus stop daar vooral niet mee!
Ayooo,
Laura
14 Oktober 2012 - 23:22
Chantal Stolze:
Ik ben je iig nog niet vergeten hoor Lauwie.. leuk verhaaltje en klinkt super allemaal! Het orkaanseizoen is hier ook losgebarsten.. maar gelukkig heb je dat daar ook dus je mist niks..;) nou Lautje.. lekker genieten en k kijk uit maar je volgende verhaal! Veel plezier met je sister!! Xx -
15 Oktober 2012 - 06:08
Pris:
Laussjee!
Tuurlijk ben ik je niet vergeten!
Weer erg leuk om wat te lezen!
Idd veel kindjes die worden geboren, aardig gek haha!
Heel veel plezier deze week met Steef&Carola en ik hoor je verhalen snel weer!:D
Xxx -
15 Oktober 2012 - 08:52
Heleen Vermeer:
Hey Laura,
Leuk om weer een verhaal te lezen!
Bedankt voor je super leuke kaart voor de jongens!
Vonden ze echt super leuk. Ze waren helemaal verrast.
En Justin vindt het niet eerlijk, dat je nog een keer met de de dolfijnen gaat zwemmen.....
Veel plezier met Carola en Steef!
groetjes Heleen en de mannen -
15 Oktober 2012 - 09:00
Janine:
Laautje!! Ik denk regelmatig nog even aan je hoor! Doe maar voorzichtig met die rellende eilandbewoners en de zware stormen. Geniet er lekker van en volgend jaar moeten we maar weer eens met zn allen een hapje en drankje doen.. Hebben we elkaar heel wat te vertellen!
Lieve groetjes van nien